сряда, 2 февруари 2011 г.

Вицепремиерът Цветан Цветанов ще бъде гост на кръгла маса за превенция на младежката престъпност в Русе


По инициатива на Жени ГЕРБ и народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе на 23 юли 2010 година в Русе ще се проведе кръгла маса на тема “Превенция на младежката престъпност”.  Гости на форума с участието на представители на държавните и общински институции с отношение към тези проблеми в Русе ще са вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, както и заместник – министри на вътрешните работи. Събитието ще бъде открито в зала “Европа” на Доходното здание от 14 часа с експозе на народния представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев. Той ще говори за необходимостта от областно планиране на социалните услуги с участието на всички заинтерисовани страни.

В качеството си на Председател на Държавно-обществена консултативна комисия по въпросите на превенцията на престъпността към Министерски съвет заместник-министър председател и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов ще говори по тематаИзграждане на национална политика за превенция на                престъпносттаролята на Държавно-обществена консултативна комисия по въпросите на превенцията на престъпността към Министерски съвет”.

В рамките на форума, който ще продължи до 17 часа, ще се включат с презентации още Ани Попова – координатор на  УНИЦЕФ България, Марина Манолчева и Димитър Русинов от Фонд за превенция на престъпността-ИГА, Мариела Личева – директор на ДирекцияСоциално подпомагане” – Русе, комисар Светослав Първанов – директор на ОД на МВР – Русе. В края на кръглата маса е предвидена дискусия по поставените въпроси.

Техническа информация: Импровизирана пресконферения „на крак” ще се проведе при идването на министър Цветанов към 15 часа във фоайето на Доходното здание на първия етаж.


                  Русе                                

     22 юли  2010 година                                                      Пресцентър на ГЕРБ - Русе

Няма коментари:

Публикуване на коментар